Jos et voi käyttää aiemmin ostamaasi lisätilatallennustilaa, se liittyy todennäköisesti CapCut Pro- tai CapCut Teams -tilaustilaan. Kaikki 100 Gt: n ja 1 000 Gt: n tallennuspäivityspaketit on liitetty suoraan aktiiviseen Pro tai Teams -tilaukseen. Ne eivät toimi itsenäisesti.
📍 Jos tilauksesi on aktiivinen, mutta tallennus ei ole käytettävissä, ota yhteyttä tukitiimiimme f tai apuun.
Säilytyksen voimassaolo on sidottu tilaukseesi
Ostamallasi lisävarastolla on sama voimassaoloaika kuin CapCut Pro tai Teams -suunnitelmallasi. Tämä tarkoittaa, että tallennus vanhenee samaan aikaan, kun pääliittymäsi vanhenee. Jos Pro tai Teams -tilauksesi on päättynyt, ylimääräinen tallennustila ei automaattisesti tule saataville - vaikka itse tallennuspaketti näyttäisi olevan alkuperäisessä aikataulussaan.
Tällöin varastointia ei poisteta, vaan se jäädytetään väliaikaisesti.
Entä jos se ei ole vielä päättynyt?
Jos säilytyspakettisi näyttää vanhentuneelta, mutta et vieläkään voi käyttää sitä, tarkista, onko CapCut Pro tai Teams -tilauksesi edelleen aktiivinen. Vanhentunut tai peruutettu liittymä estää pääsyn kaikkiin ylimääräisiin tallennusetuihin.
Voit varmistaa tilauksen tilan tilisi asetusten tilaus- tai laskutusosiosta käyttämäsi laitteen mukaan.
Kuinka säilytys aktivoidaan uudelleen
Jos haluat saada takaisin aiemmin ostetun tilavarastosi, uusi CapCut Pro- tai CapCut Teams -tilauksesi. Kun tilaus on onnistuneesti aktivoitu uudelleen, myös lisätallennustilasi palautuu automaattisesti.