אם אינך מצליח להשתמש באחסון השטח הנוסף שרכשת בעבר, סביר להניח שהוא קשור למצב המנוי שלך ל- CapCut Pro או CapCut Teams. כל חבילות שדרוג האחסון של 100 GB ו -1,000 GB מקושרות ישירות למנוי פעיל של Pro או Teams. הם לא מתפקדים באופן עצמאי.
📍 אם המנוי שלך פעיל אך האחסון נותר לא זמין, אנא ג צור קשר עם צוות התמיכה שלנו ו או סיוע.
תוקף האחסון קשור למנוי שלך
האחסון הנוסף שאתה רוכש חולק את אותה תקופת תוקף כמו תוכנית CapCut Pro או Teams שלך. המשמעות היא שהאחסון יפוג במקביל לתוקף המנוי הראשי שלך. אם המנוי שלך ל- Pro או Teams הסתיים, האחסון הנוסף יהפוך אוטומטית לבלתי זמין - גם אם נראה שחבילת האחסון עצמה נמצאת במסגרת הזמן המקורית שלה.
במקרה זה, האחסון אינו נמחק, אך הוא מוקפא באופן זמני.
מה אם זה עדיין לא פג?
אם נראה שחבילת האחסון שלך לא פגה אך עדיין אינך יכול להשתמש בה, אנא בדוק אם המנוי שלך ל- CapCut Pro או Teams עדיין פעיל. מנוי שפג תוקפו או בוטל ימנע גישה לכל יתרונות האחסון הנוספים.
באפשרותך לאמת את מצב המנוי שלך בסעיף המנוי או החיוב בהגדרות חשבונך, תלוי במכשיר בו אתה משתמש.
כיצד להפעיל מחדש את האחסון שלך
כדי להחזיר את הגישה לאחסון השטח שנרכש בעבר, פשוט חידש את המנוי שלך ל- CapCut Pro או CapCut Teams. לאחר שהמינוי יופעל מחדש בהצלחה, האחסון הנוסף שלך ישוחזר אוטומטית.