Якщо ви не можете використовувати додаткове сховище, яке ви придбали раніше, це, швидше за все, пов "язано з вашим статусом підписки CapCut Pro або CapCut Teams. Всі пакети оновлення сховища 100 ГБ і 1000 ГБ пов 'язані безпосередньо з активною підпискою Pro або Teams. Вони не функціонують самостійно.
📍 Якщо ваша передплата активна, але сховище залишається недоступним, будь ласка, зв "яжіться з нашою командою підтримки f або допомогою.
Термін зберігання прив 'язаний до вашої підписки
Додаткове сховище, яке ви купуєте, має той самий термін дії, що і ваш план CapCut Pro або Teams. Це означає, що термін зберігання закінчується одночасно із закінченням терміну дії основної передплати. Якщо ваша передплата на Pro або Teams закінчилася, додаткове сховище автоматично стане недоступним - навіть якщо сам пакет зберігання, здається, знаходиться в межах початкового періоду.
При цьому сховище не видаляється, а тимчасово заморожується.
Що робити, якщо термін його дії ще не закінчився?
Якщо термін дії вашого пакету пам "яті не закінчився, але ви все ще не можете його використовувати, перевірте, чи активна ваша підписка на CapCut Pro або Teams. Прострочена або скасована передплата перешкоджатиме доступу до всіх додаткових переваг зберігання.
Ви можете перевірити статус підписки в розділі підписки або виставлення рахунків налаштувань свого облікового запису, залежно від пристрою, яким ви користуєтесь.
Як відновити зберігання
Щоб відновити доступ до раніше придбаного космічного сховища, просто поновіть підписку на CapCut Pro або CapCut Teams. Після успішного відновлення підписки додаткове сховище також буде відновлено автоматично.