• Λήψη

Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον αποθηκευτικό χώρο που αγόρασα πριν λήξει;

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πρόσθετο χώρο αποθήκευσης που αγοράσατε προηγουμένως, πιθανότατα σχετίζεται με την κατάσταση συνδρομής σας στο CapCut Pro ή στο CapCut Teams.

* Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
Αποθήκευση χώρου στο CapCut
CapCut
CapCut
Apr 13, 2026

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πρόσθετο χώρο αποθήκευσης που αγοράσατε προηγουμένως, πιθανότατα σχετίζεται με την κατάσταση συνδρομής σας στο CapCut Pro ή στο CapCut Teams. Όλα τα πακέτα αναβάθμισης χώρου αποθήκευσης 100 GB και 1.000 GB συνδέονται απευθείας με μια ενεργή συνδρομή Pro ή Teams. Δεν λειτουργούν ανεξάρτητα.

📍 Εάν η συνδρομή σας είναι ενεργή αλλά ο αποθηκευτικός χώρος παραμένει μη διαθέσιμος, παρακαλώ ontact η ομάδα υποστήριξής μας σ ή βοήθεια.

Πίνακας περιεχομένων
  1. Η ισχύς αποθήκευσης συνδέεται με τη συνδρομή σας
  2. Κι αν δεν έχει λήξει ακόμα;
  3. Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά την αποθήκευση σας

Η ισχύς αποθήκευσης συνδέεται με τη συνδρομή σας

Ο πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος που αγοράζετε έχει την ίδια περίοδο ισχύος με το CapCut Pro ή το πρόγραμμα Teams. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος αποθήκευσης θα λήξει ταυτόχρονα με τη λήξη της κύριας συνδρομής σας. Εάν η συνδρομή σας στο Pro ή στο Teams έχει λήξει, ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης δεν θα είναι αυτόματα διαθέσιμος - ακόμη και αν το ίδιο το πακέτο αποθήκευσης φαίνεται να είναι εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος.

Σε αυτή την περίπτωση, η αποθήκευση δεν διαγράφεται, αλλά είναι προσωρινά παγωμένη.

Κι αν δεν έχει λήξει ακόμα;

Εάν το πακέτο αποθήκευσης φαίνεται να μην έχει λήξει, αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, ελέγξτε αν η συνδρομή σας στο CapCut Pro ή στο Teams είναι ακόμα ενεργή. Μια συνδρομή που έχει λήξει ή ακυρωθεί θα εμποδίσει την πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα οφέλη αποθήκευσης.

Μπορείτε να επαληθεύσετε την κατάσταση της συνδρομής σας στην ενότητα συνδρομής ή χρέωσης των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά την αποθήκευση σας

Για να ανακτήσετε την πρόσβαση στον χώρο αποθήκευσης που έχετε αγοράσει προηγουμένως, απλά ανανεώστε τη συνδρομή σας CapCut Pro ή CapCut Teams. Μόλις η συνδρομή επανενεργοποιηθεί επιτυχώς, ο πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος θα αποκατασταθεί αυτόματα.

Δημοφιλή