Proč nemohu použít úložiště, které jsem zakoupil před vypršením jeho platnosti?

Pokud nemůžete použít další úložiště, které jste si dříve zakoupili, pravděpodobně souvisí se stavem předplatného CapCut Pro nebo CapCut Teams.

* Kreditní karta není nutná
úložiště na CapCut
CapCut
CapCut
Apr 13, 2026

Pokud nemůžete použít další úložiště, které jste si dříve zakoupili, pravděpodobně souvisí se stavem předplatného CapCut Pro nebo CapCut Teams. Všechny balíčky upgradu úložiště o kapacitě 100 GB a 1 000 GB jsou propojeny přímo s aktivním předplatným Pro nebo Teams. Nefungují nezávisle.

📍 Pokud je vaše předplatné aktivní, ale úložiště zůstává nedostupné, prosím Objevte náš podpůrný tým ne nebo pomoc.

Tabulka obsahu
  1. Platnost úložiště je vázána na váš odběr
  2. Co když ještě nevypršela?
  3. Jak reaktivovat úložiště

Platnost úložiště je vázána na váš odběr

Dodatečné úložiště, které zakoupíte, má stejnou dobu platnosti jako plán CapCut Pro nebo Teams. To znamená, že platnost úložiště vyprší současně s vypršením hlavního předplatného. Pokud vaše předplatné Pro nebo Teams skončilo, další úložiště bude automaticky nedostupné - i když se zdá, že samotný úložný balíček je v původním časovém rámci.

V tomto případě se skladování nevymaže, ale je dočasně zmrazeno.

Co když ještě nevypršela?

Pokud se zdá, že váš balíček úložiště nevypršel, ale stále jej nemůžete použít, zkontrolujte, zda je vaše předplatné CapCut Pro nebo Teams stále aktivní. Prošlé nebo zrušené předplatné zabrání přístupu ke všem dalším výhodám ukládání.

Stav předplatného můžete ověřit v sekci Předplatné nebo fakturace nastavení účtu v závislosti na zařízení, které používáte.

Jak reaktivovat úložiště

Chcete-li znovu získat přístup k dříve zakoupenému úložišti, jednoduše obnovte předplatné CapCut Pro nebo CapCut Teams. Po úspěšné reaktivaci předplatného bude vaše další úložiště automaticky obnoveno.

Populární a trendové